Sunday, 14 August 2011

15 HARI BERPUASA...jeng..jeng..jeng...


Dah lama aku tak update blog ak nie.....so jom syok sendiri....<3


Dah 15hari kita berpuasa so bermakna tinggal 15hari lagi kita nak menjelam hari raya...smpai skunk aku tak balik lagi kampung untuk berbuke puasa dengan mak aboh aku...cian dowg bbuke dua..wahh mcm bcinta plk ek....
Ak plak mne dan nak balik,keje sabtu...nak naik apa...kete aku kat abi aku lagi...sje tak nak hantar dia tahu aku......klo naik bus..mne dan nak balik ahad..ad bbke dalam best..erm tak best...
N aku pn dah lama tak jumpa abi aku last balik kampung hari tu...arghhh bengang.....cibuk keje....agk2 la derr...pas dia balik...agk cikit lain,,tp xtw lh bile jumpa...ak harap befor balik cuti raya dia ada masa untuk aku....jgn buat,aku buat lagi parak..:)
Makin lama puasa,makin rasa malas nk keje,keje blambak..nk kena rush g ofc kat serdang..aduhh malas la...naik public trasport pg2 buta...nak cr teksi..naik harta sndr ad moto je...lesen xd..(tp berani kew klo btl ad lesan)huhu...patah kaki n patah hati d buat time puasa nie...tak moh ok2....
Wah mr sengal(Ktv) dah nk btunang,,,taniah...aku tumpang tangan gembira...akhrnye dia bhgia jgk...hri tu mcm owg mati bini mgharapkan aweks dia yg enth apa2 tu ak dengar bserabut..hehe...sori..
Ni dalam otak,,bila la mau gaji....mau shoping nie...baju mak aboh tak bebeli lagi nie.....bahan2 nk buat biskut raya..hehe..tahun lepas tak buat...
Hehehe...cuti aku start 27 until 4/10/11 wah lama gtu....ek...haa ambk ko 4hari tolak gaji...sbb bru masuk dalam tahanan reman so kena tolak gaji lh....
Bila dah 15 puasa,makin cepat je abis aku conteng klander table aku nie,dh mcm2 sejarah aku tulis kat dalam nie...hmm...xd lgs buat aku epy..wawawa...(cian ak)arghh layan la..janji aku bdiri d atas kaki sendiri n kbhgian ak sendiri...apa pun xboleh.....
Ak tak peduli,apa nk jadi-jadi lah...wah mcm garang je statement nie..padahal kecut kot bila bdepan..hahaha...lex der jgn marah k..awk tu dah tu,so nanti makin tua..ek,,tapi badan,muke,saiz,,(saiz apa ek..hahahaha..opsss)tak same dengan usia dalam ic je bro...haha...whatever chill k..apa nak jadi kita kena tanggung sebab kita dah buat pandir/dan mgeruh kan keadaan yang makin hari makin parah kita nk bla...wahh...pe aku merepek nie.....
Selagi ada masa untuk kita pikir,selagi itu kita mampu buat keputusan yang tepat..so pikirkn lah wahai cik/en reenafahlafi...hehe...

No comments:

Post a Comment