Wednesday, 27 July 2011

PiNdAh UmAh OoOoOoO...

aL- kIsAh kOI gAn AiN kEcIk -)


Tiba masanye 28hb koi gan ain pindah umah ke Aprmnt Tulip..patutnye dah kena kuar dah 25hb tapi mintak gan owner india tu smpai sbtu....pas keje koi kemas la barang2 pindah..yang ain plak 1 hal..dah tau nak pindah umoh g keje lambat semua keje dalam umoh abs kew dalam tandas semua koi kena tenyeh(basuh)  bengang je....kalau ikut kan tak kenal lama dah lama koi lipat mcm lipat pisang.....so owner tu call cakap kena kosong kan umah kol 4...tapi ain nie tak balik2 lagi hangin je d buatnye.....x lme dh nak settel baru la C kecik nie balik...tapi koi ok je...nama pn mbe weh....ktrg punggoh(angkat) barang kew bawah cikit....so angkut guna kete kesayang koi la...myvi koi..tp sebenor2nye koi tak suka myvi..tak pnh ada dlm senarai atau dlm erti kata lain dalam kepala otak koi ad list utk koi  pakai myvi....yang ad...hehe..Swif Suzuki,Bmw, haa paling mjd idaman Jazzz x tau ala apa yang myapuk koi nie smpi minat sesgt gan kete tu......so .myvi nie tak pnh koi pdg lgs...hahaha..sbb 1 reka bentuk dia mcm Katak..hahaha...

EEeeeeeeeee x ska....tp last kutuk pnya kutuk dpt jgk...nie gara2 aboh la...."aboh" kome xnok kete myvi nie.....xnok...xnok....:( tapi nk tak nak dengan muke yang terpakse koi ambk jelah ...now dia bguna jgk utk koi....hehehe....tq aboh n mak.....so ble kete koi dh penuh ktrg hantar la kat umoh baru kami kat Aprmnt Tulip ...huhuhu.....turun tingkat 4..naik tingkat 4..mmg lengoh la kaki..makkk.............tolong kaki kome lengohhh....bila dh antar 1st round kami patah smla kew umoh lama.....buat second round...smpai sendat kete koi di buatnya...x ada langsung ruang kosong d btnye....sebelum nk hantar barang owner tu dtg...so kami flow la dia check umoh...semua ok....abs la kisah koi pindah umoh...igt dan la koi nak balik phg jgk sbtu tu..tapi badan pun dah letih....koi balik esok...coz isnin-selasa koi cti..abg koi pindah umoh......berabooooooo....

so skunk koi gan ain duduk la dekat umoh yang baru nie..tapi yang mjadi masalah umoh tu menankutkan..sebab semua bilik semua kat atas...bawah ruang tamu n dapur je....bila masuk umoh tu suram semacam je..kalo dh msk umoh ble nk turun mmg tak lh....ble2 kena dudok umoh sorg2....so bila kena tinggal sorg kena cari jalan lain la supaya tak tdo kat umah....sebab bru2 nie pyewa balik sebelah kami baru je kuar umoh.....adoiiii......

No comments:

Post a Comment